Portra film

portrafilm
Ik ben een groot fan van het 220 rolfilm formaat (is 24 opnames per film gewikkeld zonder schutpapier waardoor de film vlakker in de cassette ligt). Helaas wordt er geen nieuwe zwartwit film en voor zover ik weet ook geen kleurenfilm meer in geleverd. Ik speur dan ook naarstig op het internet naar deze film, maar meestal komt het aanbod uit de USA en dan zijn de films met importbelasting en verzendkosten te duur. Maar nu heb ik in Nederland 10 films kunnen kopen voor een zacht prijsje omdat ze (bijna) over de houdbaarheidsdatum zijn. Maar het is nu mijn nieuwste film en de veel oudere emulsies doen het ook nog goed, dus mij hoor je niet klagen!

3 thoughts on “Portra film”

  1. Nee, een typefoutje die al in de vorige versie zat. En die gewoon (uhh, gewoon) mee is gekopieerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.